Despre noi

Echipa noastra are o experienta de peste 10 ani in intocmirea memoriilor tehnice aferente caietelor de sarcini, partea de arhitectura. Experienta noastra ne permite sa afirmam ca specialitatea noastra, materialele de constructii sunt o specialitate fara de care proiectarea nu se poate face la standarde de calitate europeana. Ne bazam aici pe faptul ca diversitatea materialelor si tehnologiilor de constructii implica eforturi de timp si financiare considerabile pentru o documentare si informare pertinenta.

Materialele si tehnologiile din constructii, daca nu sunt bine stapanite, pot crea multe inconveniente atat proiectantilor cat si antreprenorilor si beneficiarilor. Fara o cunoastere care sa fie aproape de exhaustiv, materialele nu pot fi corect alese si mai apoi complet definite astfel incat fie solutia aleasa nu este optima din punct de vedere tehnico-economic fie, datorita unei incomplete definiri, constructorul va achizitiona si pune in opera un alt material decat cel avut in vedere la intocmirea caietului de sarcini.

Pe de alta parte, MBF Proiect Invest, practicand onorarii foarte convenabile, descurajeaza proiectantii sau birourile tehnice de a acloca timp pentru gasirea solutiilor optime.

In ceea ce priveste relatiile cu antreprenorii, MBF Proiect Invest, prin activitatea sa, a produs beneficii importante colaboratorilor antreprenori atat in urma tratarii profesionale a fazei de ofertare cat si printr-un atent management de proiect. Referitor la educarea si instruirea personalului, MBF Proiect Invest a colaborat cu mai multi producatori si comercianti pregatind la un nivel inalt personalul comerial al acestora in principal datorita cunostintelor tehnice dobandite de acestia, dar si datorita tehnicilor de vanzare materiale, scule, unelte si utilaje de constructii invatate de la specialistii nostri.

MBF Proiect Invest este angajata si in programe de formare profesionala ucenici si adulti, cunostintele aprofundate despre materiale si tehnologii sprijinind specialistii nostri in asigurarea unei pregatiri de nivel european.